- Konya Diyanet-Sen - https://www.konyadiyanetsen.org.tr -

3600 Ek Göstergeyi İtibarsızlaştırmayın!

[1]3600 Ek Göstergeyi İtibarsızlaştırmayın!

Diyanet-Sen Genel Merkezi 3600 ek gösterge ile ilgili yazılı basın açıklaması yayınladı.

Diyanet-Sen’in uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı, cumhurbaşkanımızın müjdelediği 3600 ek gösterge ile ilgili çalışmalarımız sürmektedir. Bu konu ile ilgili sonuçlanmış herhangi bir mevzu söz konusu değilken, meselenin sonuçlandığını dile getirerek sendikamız tarafından tepkiyle karşılanmış tarzda mesajlar yayınlamak tamamen art niyet taşımaktadır. Diyanet-Sen 3600 ek gösterge ile ilgili çalışmalarını sürdürmekte ve sonuçlanmış bir karara henüz ulaşmamışken bu hususa tepki verilmişcesine Genel merkez yönetimimizin imzasını taşıyarak sosyal medyada mesaj yayınlamak, algı ve argüman oluşturmak art niyet ve itibarsızlaştırma çalışmasından başka bir şey değildir.

Geçmiş yıllarda mücadelesini verdiğimiz sınavsız geçiş için son söz Diyanet-Sen Genel Merkezimizin resmî sayfasında ilan edilmediği müddetçe hiç bir söylem bizim dilimiz ve üslubumuz değildir gerçeğini hatırlatmıştık. 3600 ek gösterge ile ilgili bu uyarımızı yineleyerek son sözün henüz söylenmediğini, ısrarlı çalışmalarımızın sürdüğünü, cumhurbaşkanımızın söylediği gibi Din görevlilerinin bu müjdeyi beklediğini, sonucun çok yakın bir zamanda arzu edilecek şekilde olacağını dile getirmekteyiz.

Bu söylem ve çalışmaların aksine hiç bir liderimizinden konuyla ilgili bir açıklama yapılmamış, söz konusu çalışmanın hassasiyeti gözetilerek süreç işlemektedir.

Değerli Din görevlilerimizden istirhamımız resmî internet sayfamızdan yayınlanmadığı müddetçe hiç bir cümlenin, söylemin gerçeklik payı olmadığı bilinmelidir ki yönetim kadememizdeki hiç bir başkan ve başkan yardımcımız bu hususla ilgili sosyal medya araçları üzerinden bir açıklama yapmamıştır. İtibar suikastleriyle yapılmak istenen söz konusu mücadelenin akamete uğratılması için sendikamız dışından ve mücadelemize zarar vermek isteyenler tarafından kurgulanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla sunulur