Konuk Yazar
Mısır’da Körebe Oyunu
Darbeci Mısır ordusu sivilleri kana buluyorlar. CNN, BBC körebe oynuyor!
Yine gördük ki; birkaç ağacın, yüzlerce katledilen insan kadar değeri yokmuş… 10 gün boyunca büyük bir zevkle Taksim’den canlı yayın yapanlar Türkiye’yi yerden yere vuran sözde “ÇAĞDAŞ VE İNSAN HAKLARI SAHİBİ BATI MEDYASI” nerede? Aldıkları veballe Sağır mı kör mü olmuş acaba kaplumbağa gibi kabuğuna çekilmişler.
Dünya Mısırdaki katliamları görmezden gelirken, bati ve Amerika’nın da iki yüzlü politikasının insan onuruna ve canına verdiği değer iste ortada ..
Peki, bizim çapulcularımız nerede?
Ortalığı yakıp kavuran dış güçlerin maşası olan çapulcular nerde? tencere tava çalmaya benzemez diri diri yakılmak, can almak el insafffff.. 200 ölü 4500 yaralı! Savaş meydani gibi can pazarı… Hiç mi dikkatinizi çekmedi kendinizi orda hissetmeyi denemediniz !!!
Bu mu insan hakları anlayışınız? Türkiye’nin tepesine çıkmaya çalışan Avrupa birliğinin taktıkları at gözlükleri sadece Türkiye için mi (3 D) Oluyor da karışmadık bir konu kalmıyorlar bizim üzerimiz söz konusu olunca..
Yaşanan bu haksızlığı halka yapılan bu vahşeti şiddetle kınıyoruz…
Mısır’da akan masum sivillerin kanı, sessiz kalanların eline yüzüne bulaşmıştır artık. Sessiz kalan bu vahşetin ortağıdır. Her şeyden önce biz Müslümanız elhamdülillah haksızlık karşısında eğilmemeliyiz. Haksızlık karşısında eğilip dilsiz şeytanlardan olmamamız bize emredilmiş yüce kitabımızda. Mısır’da demokrasi, milli irade katledilmiştir. Şimdi de millet katlediliyor. Müslümanlar birlik beraber içerisinde dünyaya sesini duyurmalı bu kani durdurmak için mücadele etmek vicdan borcu olmalıdır.
Mısırda olduğu gibi Türkiye’de de eller semada, gönüller Mevla kapısında yakarışta.. bu katliamın çığlıklarına sağır olan dünya medyası sınıfta kaldı da umarız ahirette hesabını böyle kolay can alır gibi veremeyecekler.. Bu vahşeti görmezden gelen hangi ülke ,devlet, parti olursa olsun “insan” vasfı taşıyorsa yani taşıdığını sanıyorsa YAZIKLAR OLSUN !!!
Kan ve gözyaşlarıyla ıslanan topraklarda inşallah halkın zaferiyle yeni bir güneş doğmasını umut ediyor akan kanların, dökülen gözyaşlarının durmasını istiyoruz. Tüm kalbimizle… Rabbim vicdan sahibi olan herkesin yar ve yardımcısı olsun dualarımız Müslüman kardeşlerimiz için..
Ebru ELMASKESER
Konuk Yazar
Duyurular
BAŞKANDAN
Anlaşmalı Kuruluşlar
Sosyal Medya
Sayaç
Misafirhane
Üyelik
Ahmet YILDIZ Köşesi
Diyanet-Sen Tanıtım Filmi
Din ve Toplum Dergisi
Vakıf ve Toplum Dergisi
